Ce fel de mănuși ar trebui să port pentru a juca fotbal?

Fotbalul este un sport care este iubit în întreaga lume. Se joacă cu o minge și implică două echipe de unsprezece jucători care se confruntă pe un teren care are aproximativ o sută de metri lungime și cincizeci de metri lățime. Meciul de 90 de minute este plin de acțiune rapidă, pase de precizie și goluri uimitoare. Majoritatea oamenilor au jucat sau au urmărit fotbal la un moment dat în viața lor.

Mingii de fotbal vin într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Unele ligi folosesc mingi mai mici, în timp ce altele folosesc mingi mari. Mingea de fotbal de dimensiuni profesionale are o circumferință de 28 inci. Jucătorii mai în vârstă folosesc în general o dimensiune mai mare, care este cunoscută sub numele de mărimea 5. Alte dimensiuni sunt folosite pentru copii. Dacă copilul tău abia începe să joace acest sport, ar trebui să înceapă cu o minge de mărimea trei.

O pereche bună de pantaloni scurți de fotbal este esențială pentru joc. Ar trebui să fie ușoare, respirabile și să ofere tracțiune în timp ce jucați. Diferiți jucători preferă pantaloni scurți de lungime diferită. Majoritatea pantalonilor scurti de fotbal costă sub 20 de dolari, deși cei mai spectaculoși vor costa puțin mai mult. O pereche bună de pantaloni scurți ar trebui să reziste mai multe jocuri.

Golul în fotbal este marcat atunci când întreaga minge trece linia porții. Echipa ofensivă trebuie să evite faulturile în timp ce merge spre poartă, iar echipa defensivă trebuie să încerce să împiedice cealaltă echipă să înscrie la poarta lor. Un portar bun va ajuta să țină mingea departe de poartă.

Vizita: https://www.r-gol.com/ro/puma-future